Uređenje kuće za svaku obitelj predstavlja jedan od važnijih životnih projekata, kroz koji njezini članovi žele stvoriti svoj prostor po mjeri, u skladu sa svim potrebama, načinom života i estetskim kriterijima. Uređivati nečiju obiteljsku kuću za nas znači preslikati u prostor dušu i srce obitelji te im omogućiti da ono što učinimo bude trajno i bezvremenski, bez potrebe da se u nekom narednom periodu ponovno intervenira u interijeru. Dakle, sklad, kvaliteta, funkcionalnost i ugodnost, objedinjeni u cjelinu.

Takav uspješan projekt odradili smo u ovoj obiteljskoj kući u Zagrebu, koja je opremljena fantastičnim namještajem izrađenim od drveta, kamena, metala i stakla. U dnevnom dijelu dominiraju furnir, kamen i metal, što ovaj prostor čini suvremenim, ali istodobno toplim i udobnim. Kako bi sve bilo savršeno usklađeno, u kuhinju frontalno presvučenu furnirom stavljena je granitna radna ploča, zid krasi cementna tehnika, a sve nadopunjavaju vrata s visokim lak sjajem.

Kralj dnevnog prostora svakako je blagovaonski kameni stol u obliku elipse koji stoji na metalnom postolju, a njegov dizajn ukućani naprosto obožavaju. Cijelu priču nadopunjava i stolić u dnevnom boravku s formom oblutka, izrađen od mramora, čiji su se meki uzorci ugodno stopili s prostorom.

U skladu sa željama obitelji dizajnirali smo i napravili i komode. One su svoje mjesto našle na postolju, izrađenom iz komada duljine 4,25 centimetara. Kuhinja nije jedino mjesto gdje se idealno uklopio granit, već su na granitne kamene ploče ugrađeni i kupaonski umivaonici. Dodatno, kupaonice su opremljene najmeštajem visokog sjaja, što sve zajedno pruža dojam svojevrsnog luksuza.

Pomno se pazilo na detalje, pa se posebna pažnja pridavala ogledalima, koja na sebi imaju led traku. Na taj način se postiglo da interijer ima izvrstan ambijentalni ugođaj na više punktova. Vratimo li se na početak ove priče, i već spomenutu trajnost projekta uređenja, pravi primjer su dječje sobe, koje su uređene na način da djeca rastu zajedno s njima. Odnosno, namještaj za njih izrađen je tako da ga djeca mogu koristiti i u kasnijoj dobi.

Spavaća soba roditelja opremljena je funkcionalnim ugradbenim ormarom, ali i zanimljivom komodom čistih i suvremenih linija, koja služi za odlaganje nakita i šminkanje.

Kao poseban zadatak u ovom projektu možemo istaknuti podrumski prostor gdje je uređena mini vinarija i veš kuhinja, a dodatni bonus cjelokupnog prostora je prostrana radna soba koja je u potpunosti zadovoljila sve potrebe klijenta.